top of page
Zeebaars crustacé menu Vlasbloemeken
Vlasbloemeken interieur
Oesterblaadjes

Bij 't Vlasbloemeken staat ons motto ‘Al het lekkers van zee, vee en veld’ centraal. We gebruiken de mooiste producten uit Zeeland, vers, en met respect voor de seizoenen. Chef Eric en zijn team bereiden de gerechten op traditionele wijze om de heerlijke smaken van de ingrediënten te respecteren. Geniet van de Moderne Nederlandse keuken met ons JRE-menu, het crustacé-menu met het beste van de zee, of ons tweewekelijks wisselende lunchmenu met het beste van de streek en het seizoen.

Menu's

Reserveren

Reserveer nu voor een onvergetelijke lunch of diner! Kom genieten van onze culinaire kunst in een sfeervolle omgeving. Laat u verwennen en maak vandaag nog uw reservering!

Openingsuren

Woensdag t/m vrijdag
Binnenkomst: 12.00 - 13.30 uur (einde:
 16.30 uur)

Binnenkomst: 18.00 - 20.30 uur (einde:  24.00 uur)

Zaterdag
Binnenkomst: 18.00 - 20.30 uur (einde:
  24.00 uur)

Zondag, maandag & dinsdag gesloten

Contacteer ons

T. 0031 (0)114 – 36 19 14
E. info@vlasbloemeken.com

Bezoek ons

Restaurant 't Vlasbloemeken
Nieuwstraat 8
4576 AL Koewacht ( NL)

Michelin logo
Ambassadeur Taittinger Champagne
Vlasbloemeken - Membre d'honneur
Gault-Millau logo
Stichting oosterschelde kreeft

© 2024 by 't Vlasbloemeken. Powered and secured by TeamTuesday

Wij werken volgens de algemene voorwaarden van Koninklijke Horeca Nederland.

bottom of page